Menu
Gildia Pióra na Patronite

***Szukaj a znajdziesz***

Świat się wali gdy zrani cię ktoś
Los się śmieje tak jakby na złośc
Już nie cieszy cię słońce ni ptak
Bo miłości co kwitła jest brak
Łzy się cisną do oczu niechciane
Serce czuje się znów oszukane
Łzy jak płatki spadają na serce
Które z żalu pokochac już nie chce
Lecz to chwilka sekunda to moment
Znów niedługo miłością zapłonie
Ktoś do serca niedługo zapuka
I z radością w nim miłośc odszuka
I już kocha dziewczyna chłopaka
Nie ma wcale ochoty już płakac
Więc wam życzę kochane dziewczyny
Nie marnujcie ni dnia ni godziny
Ranisz serce szukając, tak bywa
Zanim przyjdzie ta miłośc prawdziwa
A gdy miłe to będzie kochanie
Jeśli zechcesz na zawsze zostanie.

dedykowany wszystkim zranionym serduszkom:)

https://www.youtube.com/watch?v=4wRFAiYPLcg

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • Anikowa

    21 December 2012, 19:21

    Tylko kiedy ta miłość przyjdzie??
    Pozdrawiam

  • 18 December 2012, 19:10

    A jeśli jest odwrotnie? Jeśli już pokochałam, ale nie umiem mu zaufać?

    Przemawia do mnie ten wiersz, jest po prostu świetny! Cudowny!

    Zabieram go do siebie, bo inaczej będzie taka pustka:)

    Pozdrawiam miluśko.

  • Pechowa_

    18 December 2012, 17:12

    A wiesz co Aguś ;)?
    Zabieram do Siebie.. a jak ;)))
    Ty wiesz.. fantastycznie przemawiasz do Mnie ;*

  • miramija

    18 December 2012, 09:26

    Lekko napisany wiersz ale o całkiem poważnych sprawach :) pozdrawiam Aguś :)

  • skrobek

    18 December 2012, 00:07

    Ląduje do mojego zeszytu, w którym jest wiele nadziei :)