Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czwartkowe Uzależnienie

Światło przysiadło
Kwieciem kaczeńców wśród gór
Uczyniło maj

Doliny złotem skrzące
Kuszą zdrojem przestrzeni

Nad nimi błękit
Żarna chmur mielących deszcz
Szczęścia wielki grzech

Wnet upici szlochamy
Przyziemiamy bez kaca

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!