Menu
Gildia Pióra na Patronite

Światło księżyca wypełnia mą twarz
Tej nocy nie zasnę przez ten miraż
W oddali, na niebie dostrzegłam Twój cień
Może zobaczę Cię kiedyś w dzień

I teraz myślę, jakby to było
Gdyby to sen stał się mą siłą
Gdyby tak stwarzać historię myślą
Wyimaginować chwilę przejrzystą

Podczas tej pełni odkryłam swą moc
To sens istnienia walczy w tę noc
Z marzeniami, które znikają jak ja
Wtedy zobaczysz, że życie to gra

4626 wyświetleń
76 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!