Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pięciolinia

Teksty z obrazami - Pięciolinia - exsilentio
Pięciolinia - exsilentio

Światło jest światem.
Zachwycasz spojrzeniem,
A potem z westchnieniem
Kocham Cię za to.

Balet obiadu, hiphop przez salon.
Linie falują i wzajem plotą,
Uśmiech rozmywa błoto,
Ręce tulą szalem.

Blizny duszy, dzikość serca.
Kraciasty koc na nocnym niebie.
Patrzymy w siebie.
Chwila nie zmieści więcej.

Nadzieja i Wiara są tak piękne…
I zawsze jest, jak było,
Że największą miłość.
Nie pragnę więcej
Niż Twoje ręce.

41 787 wyświetleń
578 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!