Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zal...

...światła nocy
skrywają całą prawdę
to co jest...i co nas boli
probowałam go zgubić
ale wiatr nawet
go nie chciał
woda porwać też
nie chciała
ani ogień
rzucić iskry
więc ciągne cie
za soba
drzwi otwieram
bys odszedł
pominięta
we własnym
snie....
skryty żal zapomnienia.
http://www.youtube.com/watch?v=jp7JDdiUwuQ

Ded".dla taty"

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    23 June 2013, 12:12

    dzieki Zbinio :)zal jest wielki:(i zostanie w mym sercu do konca mych dni:(