Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila...

Świateł blask, muzyki rytm,
Wyzwolenie me,
Tysiąc krótkich chwil w ramionach Twych.
Jeden ruch, jeden krok
Uciekłam stąd,
Ciemna noc, bolesnych marzeń koc.
Zapach wspomnień o poranku, ślady dotknięć czuły mój kochanku.
Cichy żal, że nie cofnęłam się.
Szary dzień, kolejny dzień a ja szukam zapachu twego
I kolejne perfumy czuję mimo, że znalazłam
To już nie to bez ciebie.
Twoja twarz i uśmiech twój były tylko,
Zapłonęły jasnym blaskiem w moim ciemnym świecie.

26 228 wyświetleń
322 teksty
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!