Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat zapętla nici wokół mego istnienia
Zaplata supły na żyłach, aorcie spełnienia.
Zażywam myśli jako psychodeliki
Dzięki nim wiedzę mam jak chochliki.
Zaczynam zabawę że słowami
Bez obaw podzielę się z Wami

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • solange1969

    1 September 2021, 17:31

    Fantastyczny wiersz,pozdrawiam :)