Menu
Gildia Pióra na Patronite

twory

świat zamyka się w zegarze
trzeźwiejemy po lecie
upijając się zapachem fermentujących owoców

obietnice - wyjątki zgodne z imperatywem
kategorycznym pozostawaniem w cieniu
tych których wówczas nie poznaliśmy

dłońmi pod skórą
usiłują przedostać się do chwili obecnej
niczym kwiat winorośli
do winy

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • Krzysztof K.

    30 August 2020, 10:14

    Albo upijamy się wspomnieniami miłości i wakacyjnych przygód;)