Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba

Świat wydaje mi się obcy,
nie potrafię odnaleźć się tu.
Dlatego chcę uciec daleko stąd,
w krainę pięknych,
wiecznie niespełnionych snów.
Ucieknij ze mną proszę...
Wytrzymam wszystko,
lecz Twej odmowy nie zniosę.
Uśmiechnij się
i przytul mnie
A ja obiecuję,
że nigdy nie zawiodę Cię.
Ucieknijmy dziś razem,
bo ja kocham Cię!

24 176 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
  • Seneka 18

    6 August 2010, 10:04

    Przepiękny wiersz...przepełniony tęsknotą i miłością...