Menu
Gildia Pióra na Patronite

świat wolda disneya

świat wolda disneya

nie myszek miki
nie ten donald
pluto
pluto

ludzie plują na wszystko co ich otacza
a karuzella z madonnami nad kolorowym miasteczkiem
kręci się w koło obłędu wrzucona
nad tą karuzelą płaczące matki a nad matkami Ona
czarna maddonna w złotej koronie
z różą zwycięstwa przy skroni
w dłoniach złączonych dziś do modlitwy
niesie zwycięstwo Koronie

pluto mówię
ach pluto... pluralizm
no ludzie plują na wszystko

972 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
  • No_One_

    13 November 2011, 15:10


    Skoro tak mówisz.

  • 13 November 2011, 14:27

    szkoda! zupełnie szczerze.

  • No_One_

    13 November 2011, 13:40


    Jeśli się sam nie "wymiksujesz" ,
    to nikt z Nas tego nie zrobi.

  • 13 November 2011, 02:26

    i z cytatów mnie wymiksujecie. jak znam życie. a znam nie najgorzejj.

  • No_One_

    13 November 2011, 01:45


    To dobrze,że wiesz.

  • 13 November 2011, 01:44

    Dzięki. I wiem, że szczere.

  • No_One_

    12 November 2011, 18:36

    płaczące matki a nad matkami Ona
    czarna maddonna w złotej koronie
    z różą zwycięstwa przy skroni
    w dłoniach złączonych dziś do modlitwy
    niesie zwycięstwo Koronie

    Świetny

  • marka

    4 November 2011, 09:52

    Świetne dzieło.