Menu
Gildia Pióra na Patronite

My życie

Świat pociemniał przed oczami
Tyle bólu wokół nas
Ciągle mówią że do bani
Że zagłady przyszedł czas
Jednak nasze serca biją
Biją ciągle w rytmu takt
Jest nadzieja póki serce
Głośno bije - bije tak
Zamknij oczy zbierz się w siłę
Póki wierzysz przyjdzie blask
I problemy znikną zaraz
Uwierz i się nie poddawaj
Swoje życie w dłonie weź
Bo już nowy wstaje dzień
14.05.2020

1106 wyświetleń
9 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!