Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nasza ziemia "

Świat płonie ogniem piekielnym
Wszystkie grzechy ludzkości znikną
Czystka
Czystka na ziemi
Tej ziemi
Która nam matką i ojcem
Śmierci nie uniknie nikt
Najczystszego serca
Najbardziej zatrutego
I ci serc pozbawieni
Wszyscy
Co do jednego
Umrzemy
Los pewny i nieunikniony
Pisany nam od dnia narodzin
Ścierwo, bezwartościowa kreatura i wygnaniec
Tym jest właśnie człek
Który panem tego świata się mieni
Wywyższa ponad innych
Fałszywe cuda czyniąc
Jego śmierć zabrała, a i po nas kroczy

1192 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!