Menu
Gildia Pióra na Patronite

świat pełen barw
i twoja paleta wyobraźni

dążysz powoli do celu
z górki masz trochę lżej
życiowa fortuna kołem się toczy

uważaj na dziury
w asfalcie pospolitości

na czatach stoją
tradycjonaliści porażek

sygnalizacja znów zepsuta
przez lekceważenie

śmiało możesz pędzić
przed siebie
bez celu

żadnych barier
to twoje zasady

i nagle stop

ja już ci nie pozwolę
dalej się stoczyć

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!