Menu
Gildia Pióra na Patronite

flesz

świat osiem ma lat po trzydziestu
migawka trawa piach
oczy na pół

ktoś kogoś sobą kaleczył
jak brzytwą
nie krzyczał nikt
zniknął czyjś świat

anioł jak głupek stał
i nie obronił

- modlitwą

Saszeńce, wszystkim świata Saszeńkom.

22 047 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    8 October 2013, 21:04

    Za muzykę, za zatrzymanie się...dziękuję.