Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko chwile

świat odbija się w tafli wody
przywołuję wspomnienia
ubrane w kolory wiosny
żyją w kształtach zielonych liści
wchłaniam zapach czarnej ziemi
wzrokiem szukam ulatujący obłoków

dziś już jest przeszłością
jutro?
chwilą napawam umysł ….

23 996 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!