Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak a nie inaczej

Świat który kochamy.
Wiesz, że łzy są jego częścią?
Ból, który rozdziera
Może tak naprawdę otwierać oczy,
Na świat wokół nas.
Czy kiedy patrzymy w przeszłość.
Czy kiedy idziemy wciąż na przód
Czy zauważamy, chwile,które spadły w przepaść?
Czasami potykając się o własne myśli
Chciałabym zawrócić czas
Lecz nie po to by go zatrzymać
Nie po to by zmienić to, co się wydarzyło.
Raczej po to by znów poczuć, dlaczego.
Dlaczego jest tak a nie inaczej.
I spojrzeć w przyszłość
Z tą samą nadzieją co kiedyś.

2446 wyświetleń
37 tekstów
2 obserwujących
  • Berenique

    26 February 2010, 10:26

    sądzę, że wielu osobom otworzyłby oczy ten wiersz.