Menu
Gildia Pióra na Patronite

SKARB

Świat jest piekłem , świat jest zły
,swiat ma bardzo ostre kły ....
świat jest niebem kidy Ty
spełniasz moje wszystkie sny...

a ja Ciebie drogi skarbie
kocham bardzo, bardzo wielbie,
tylko tyś jest moim cudem
i niczego juz nie udam

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    23 December 2019, 12:07

    Piękne i żeby było prawdziwe