Menu
Gildia Pióra na Patronite

a lajf gołs on

świat dobrał ci się do skór
wysyn
zapomniał
że jej nie masz

17 801 wyświetleń
178 tekstów
95 obserwujących
  • .Rodia

    5 October 2015, 04:09

    fraktal