Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Uległam "

Świadomie uległam uczuciu
Wysyłam litery Miłości
W czas teraźniejszy - moje tu
Znaczy (nie)wiele...myślę
Nieskończoności znak kreślę
Naiwność bez dna
Dziecięca radość dzielenia się
Uległam i boję się:
Następnego dnia w którym...
Ty i Ja - nierealnością będziemy
Liter Miłości nie odnajdziemy
...
Moje litery tylko zostaną...
Litery Miłości nie wysychają.

09.06.2021
09:30

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących