Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ruda

Sus basi na drzewie dębowym
Taki lekki przypomnina o duszy
Ona winna być zwinna
Lekka i czysta
Szkłem otulona
Do pisania wierszy
Czy rozmów z ptakami

2111 wyświetleń
14 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!