Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko gra

Sunę powłóczystym spojrzeniem
W kolejce cisną się głodne kawałki
Napotykające maślane oczy

Ludzie krzyczą wyglądem
Mieląc językiem słowa
Kończą zdania na niczym

Ego krąży fotą z Instagrama
Uderza nierealnością formy
Zgodną z Naszym programem

276 053 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących