Menu
Gildia Pióra na Patronite

sukienka w maki

***
sukienkę w maki założę
modne buciki na obcasie
blond włosy
w warkocz zaplotę

uśmiech z sobą zabiorę
szminką usta pomaluję
marzenia w torebce schowam
i do ciebie pobiegnę

bo dzisiaj ubrałam się w miłość...

© MaJa

7850 wyświetleń
60 tekstów
3 obserwujących
  • Malusia_035

    21 June 2015, 12:34

    ślicznie ,podoba mi sie :)

    Pozdrawiam :))

  • krysta

    21 June 2015, 11:09

    ubrana w miłość, ładnie brzmi...
    pozdrawiam na dzień dobry:)