Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaklinaczka

Teksty z obrazami - Zaklinaczka - kati75
Zaklinaczka - kati75

Sucha jak źdźbło zboża
kołyszę się na wietrze
słońca promienie gaszą
usta spierznięte od słów

wsłuchuję się w odgłosy ptaków
stąpam boso szeleszczę ciszą
zamykam oczy mgła unosi mnie
nad łąki trzepotem motyla

unoszę dłonie ku niebu
oddycham ciężko więdnę
spragniona wody jak życia
szepcząc zaklinam deszcz...
https://www.youtube.com/watch?v=bcnWysA9gxo&ab_channel=WarnerMusicSweden

65 916 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!