Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hymn

Stworzyliśmy hymn o nas samych
O tym co nas łączy i bawi,
O naszych marzeniach i bólu,
Smutku, radości i samotności,
O pięknych oczach twych i uśmiechu,
O duszy czystej jak łza,
O sercach zranionych nieraz,
O zwykłej rozmowie, przy
Pięknej pogodzie, gdy świecisz na niebie
Ja zaś w nocy pilnuje Ciebie,
O zwykłym dniu z naszego życia,
O tym wszystkim czego nie wymieniłem,
Hymn przez nas napisany,
Słowami podpisany Kocham Cię

377 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!