Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stworzę ich
Od nowa
Z piasku wspomnień
Z kleju łez
I zaschniętych polnych
Kwiatów
Stworzę ich obraz
Na podobieństwo szczęścia
O rysach idealnych
Jak z greckich rzeźb
I znowu będą żyli
I mnie znowu żyć
Zachce się…

27 899 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • 7 June 2013, 00:29

    Była najwyższa pora żeby się postarać, dawno nie pisałam :)

  • 7 June 2013, 00:24

    Starałam się :)