Menu
Gildia Pióra na Patronite

Areszt...

Strzepuję resztki snu
z gęstych rzęs
gdzie mrugam
powiekami od blasku

Pięknego słońca
które zagląda
śmiało przez ramy
okienne domu

Uśmiecham się
pod nosem
by znosić lepiej
kolejne dni aresztu...

7.04.2020

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 7 April 2020, 22:38

    Ciekawe, jak to wszystko minie (a minie?) na ile zluzują kajdany... ;)