Menu
Gildia Pióra na Patronite

w prześwicie

strojne liście wdziękiem na ziemię
nad stawem
szorstkie grzywy traw
czesze wiatr

w słońcu te jeszcze zielone
metaliczny przybrały
a przesuszone
szumią jesienną melodię

tańczą pary
wirują obsypani kolorami
pod stopami
szelest

jakieś czary
to
miłości
sygnały

Krystyna Sz. 05.10.2014r.

75 637 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    10 October 2014, 18:30

    Wszystkim czytającym dziękuję serdecznie za opinie , zeszyty, fiszki.
    Miłego wieczoru życzę :)

  • krysta

    8 October 2014, 11:04

    Dziękuję Natalio.
    Miłego dnia :)

  • 8 October 2014, 09:01

    Bardzo ładny ;)
    Pozdrawiam Krystyno ;)