Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Chłodnieje "

Strata bolesna
Kolejna w życiu
Chłodnieje
Uczepiłam się:
Myśli zgniłej
Zatruwającej serce
Spadł deszcz
(Nie)przypadkowy
Miejsce znajome
Rozkwita radośnie
Ku wiośnie
A jednak...
Twarze mdłe
Dostrzegam
Szukają Nadziei
We mgle
Czy znajdują?
Wiara płonna
Miłość ogromna
Chłodnieje
A serce
Jeszcze szaleje
Dając coś
Cierpliwą nadzieję
Ile chłodu
Tyle ciepła
...
Kolejna myśl u ciekła
Deszczem spłynęła

06.06.2021
22:22

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!