Menu
Gildia Pióra na Patronite

👿 DRZWI MROKU 😈

Straszliwa twa ciemność
nie straszna jest mi ...
zamknęły się kiedyś
tam za mnÄ… jej drzwi ...

i lata me serce
w tym mroku krwawiło
i z oczu Å‚ez krwawych ...
tak wiele ich było ...

I w końcu na światło
się drzwi otworzyły
i nogi me ciemność
tą wtem opuściły ...

I kroczÄ… pod blaskiem,
odważnie bez mała
i niosÄ… mÄ… duszÄ™,
co w mroku została.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujÄ…cych
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!