Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iskra

straciłem ten
moment
ja patrzyłem
i ona patrzyła
tej iskry odwagi zabrakło
co romans by wskrzesiła
odchodząc
razem się odwróciliśmy
a w radiu grała
smutna muzyka
jakby bez powrotu
w szarość nas wróciła

76 448 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    3 April 2015, 18:22

    No tak bywa czasami.