Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odchodzisz...

Straciłem wiele dni
Wiele popełniłem błędów w swoim życiu

W jednym na pewno się nie pomyliłem - jesteś piękna
Chciałbym z Tobą być na zawsze

Zawsze chciałbym wiedzieć gdzie jesteś
Chciałbym wiedzieć czy jesteś bezpieczna

Kocham Cię i otwieram CI drzwi mego serca
Nic nigdy ego nie zmieni
Nic nie ostudzi mej miłości

Mój świat bez Ciebie legnie w gruzach
Tylko w Tobie widzę szansę na szczęśliwe życie

A Ty odchodzisz...

Dla Ciebie jestem gotów zrobić wszystko
Bo przy Tobie czuję się silny i lepszy
Tylko Ty jesteś wstanie uczynić me życie szczęśliwym
Tylko z Tobą i przy Tobie nie upadnę

Jesteś spełnieniem marzeń
Oddałem Ci serce i dusze
Jeśli odejdziesz nie przeżyję
Po tym ciosie już się nie podniosę.

Zanim odejdziesz musisz wiedzieć

Pójdę za Tobą w ogień
Przepłynę za Tobą wszystkie oceany
Nic mnie nie złami
Bo Cię kocham

Nie dam Ci upaść
Będę wsparciem w trudnych chwilach
Będę tworzył setki wspaniałych wspomnień
Dla Ciebie

Błagam nie odchodź

8809 wyświetleń
123 teksty
1 obserwujący
  • zeska_

    3 February 2015, 23:39

    Boski haha :) Trzeba bylo zdobyc co sie mialo jednak musiales przepuscic ze tak sie stalo.

  • 3 February 2015, 21:52

    Boski wiersz:)