Menu
Gildia Pióra na Patronite

Straciłam coś
pomiędzy nami
głucha cisza,
nie wyraz został.

Straciłam coś
jakby część
siebie w środku
szaleję burza.

Straciłam coś
z tęsknoty łza
rzeźbi blizny,
krwawe są rany.

Straciłam coś
to niby nie ja,
a jednak pustka
odbija dźwięk.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • Byłam

    7 August 2018, 18:48

    czyt. wiersz, myślę śliczny przekaz uczuć
    patrzę kto i wszystko jasne :)

  • 7 August 2018, 12:55

    Czuć Twój ból...

  • 6 August 2018, 20:14

    Andzia, to nic strasznego. ;):P
    Ładny wiersz.
    Pozdrawiam. :))