Menu
Gildia Pióra na Patronite

Straciłam siebie, to pewne.
Balansowałam między tym co wiem.
Pamiętam tylko, to co było.
Chciałabym widzieć inaczej.
Być częścią historii, szczęścia.
Lecz blizny są większe niż przypuszczałam.
Nigdy nie czułam się tak skrajnie wyczerpana.
Boli, upadek umysłu.
Modliłam się do Boga,
by przyniósł ukojenie.
Lecz poczułam jedynie gorzki smak poranka.
Dym z papierosa drażni me podniebienie.
Wódka straciła sens egzystencji.
Idę na dno,
tam powinno być moje miejsce.
Świat widzi mnie inaczej.
Uciekam,
Palę wszystko.

5940 wyświetleń
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!