Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do pani psycholog

straciłam siebie
nie pytaj mnie
bo nie wiem
kto mną teraz rządzi
nie wiem nawet
kim jestem
co robię
gdzie
jak
nic nie wiem
nie pytaj znowu
przecież mówię że straciłam siebie

3014 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!