Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ulotnienie...

Straciłam rachubę
po raz który z kolei
biorę nogi za pas
pragnąc się ulotnić

Natychmiast Ty wiesz
gdzie i kiedy stanąć
aby objąć najczulszym
spojrzeniem dziewczynę

Biegnącą ku Tobie
która raz przyciąga
innym razem odpycha
lecz zawsze wraca...

08.08.2016

Dla Ciebie P.

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • słoneczniki

    27 January 2017, 13:52

    Widzę ten obraz,...

  • RozaR

    8 August 2016, 22:38

    Wiersz do misia ?

  • Cris

    8 August 2016, 21:21

    ...oj słodkie muszą być te powroty...
    Pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    8 August 2016, 20:06

    Hehehe ;)
    Nie zaszkodziło by Mu trochę zazdrości ;)

    Będę obowiązkowo;)
    Buziaki;))?

  • Adnachiel

    8 August 2016, 20:02

    Twoja obecność jest obowiązkowa!
    Spóźnienie mogę wybaczyć :)
    Dziękuję za Twoje słowa i wiersz, to przyjemność Cię czytać.
    Ale już sobie pójdę, bo P. będzie zazdrosny :)
    Uściski :*

  • Pechowa_

    8 August 2016, 19:51

    Ojej ! ;)

    Warto to zawsze wrócić, aby ktos z dusza taka Ty Masz Ulubieńcu umiał wywołać uśmiech i radość ;)

    Będę wracać by przypomnieć o sobie hehe.
    Dziękuję, że Jesteś! ;)

  • Adnachiel

    8 August 2016, 19:48

    Czekałem wiernie :)
    I warto było!
    Pisz częściej, albo przynajmniej dotrzymaj obietnicy zawartej w wierszu i zawsze wracaj :)
    Tulenie mocne posyłam :)

  • Pechowa_

    8 August 2016, 19:43

    Adnachielku...

    A myślałam, że nie widac Mojej nieobecności....

    Dziękuję bardzo, że przeczytałeś mój mini wiersz ;).
    W końcu dostałam dawkę weny !

    Ściskam;) Ulubieńca

  • Adnachiel

    8 August 2016, 19:38

    Nareszcie jesteś!
    Super wiersz, bardzo lubię prawdziwość w tekstach.
    U Ciebie zawsze można liczyć na szczerość serca.
    Dziękuję :)