Menu
Gildia Pióra na Patronite

Grzechy...

Pojda

Pojda

Strach- zawładnął, omotał i przejął mnie w najgłośniejszej ciszy
Noc- przybyła, zadrwiła i zdjęć kilka zrobiła na starej kliszy
Złość- pokochała, odebrała i zamknęła mnie w czerwonej ramce
Ktoś- poznał, ocenił i pokonał mnie w kresowej walce.

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!