Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach

Strach jest drżeniem duszy
z zimna jej niestałości
rozgrzany ciepłem wspomnienia
Twojego uśmiechu
przenika moje ciało
ulatnia bezmiar czucia
motyle śmiałości

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!