Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach

Strach,co mnie paraliżuje i nie pozwala oddychać
- jest Tobą
Noc bezsenna pełna łez wylanych w poduszkę
- jest Tobą
Półpełna butelka alkoholu,co w gardło pali
- jest Tobą
Niepewność,pustka,wciąż miłość
- jest Tobą

9354 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
  • Moreno

    16 May 2013, 19:07

    Podoba mi się! ;)

  • 3 May 2013, 00:52

    A nie półpusta?

  • Incommodi

    2 May 2013, 23:59

    Znam ten strach na pamięć. Ładny tekst, można go poczuć.
    Powodzenia i pozdrawiam.