Menu
Gildia Pióra na Patronite

Apogeum

Strach przed utratą gdy się jeszcze nie ma
Lek przed posiadaniem, bo nie wolno mieć
Tyle paradoksów zaczęłaś wymieniać
Na podróż w nieznane do niepewnych miejsc

Czułem dzisiaj włosy tuż przy mojej twarzy
Źrenice przez które myśli chciały wyjść
Bałem się nie patrzeć i zbudzić i marzyć
Ale nie potrafię przestać o niej śnić

Nawet bawiąc dzisiaj tylko w moim śnie
Nie mam wątpliwości jakie masz intencje
Ja jestem prawdziwy i Ty o tym wiesz
Możesz stracić wszystko gdy otworze serce

12 296 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
  • Papużka

    29 March 2018, 21:25

    :)

  • 24 January 2018, 11:55

    pięknie a do tego z rymami... a takie teksty pisze się najtrudniej

  • fyrfle

    22 January 2018, 08:40

    Rozterki miłości coż...