Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stany emocjonalne cz.2

Strach obezwładnia mnie,
jego ostrze czuję przy sercu.
Duszę się - w panice
nie wiem gdzie uciekać.

Brakuje mi powietrza,
szukam tego co zostawiłam.
Biegnę do okna, próbując
je otworzyć, przewracam się...

Podkulam nogi pod brodę,
nawet już nie krzyczę.
Staram się zachować resztki tlenu,
czuję już tylko odrętwienie.

Miałam tylko jedno marzenie,
lecz najwyraźniej o jedno za dużo...

9 stycznia 2014

56 126 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!