Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach

Strach narasta
mnie zarasta
bluszczem min
nieprzeniknionych

przeciw-piechotnych
przeciw-deszczowych
nowych min
pourazowych

12 240 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
  • sprajtka

    9 January 2021, 16:04

    Bez urazy
    Bez skazy
    Jak z płatka
    Bez

    • Monika M.

      9 January 2021, 19:47

      Alu, bez... jest mój;):) pielęgnuję całą jesień i teraz zimę...

    • sprajtka

      9 January 2021, 20:20

      A weź... się zajmuj bez przerwy😁😁😁