Menu
Gildia Pióra na Patronite

strach jak lekarz
znieczulić potrafi
teraz to wiem
teraz czuję - środek działa…
całe woreczki mam do wykorzystania
będą potrzebne
wiem, zasłużyłam…
podanie bezpośrednie - po kropli
dożylnie…

szybko
szybko
serducho znów drży
otumanić je trzeba
obezwładnić
pamięci pozbawić
niech tylko maszynką będzie
zrób podaj załatw posprzątaj
i pamiętaj - milcz serce…

21.05.2018 16.00-16.11

33 778 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
  • Monika M.

    3 November 2020, 22:18

    Gdybyż tak można kijem zawrócić bieg rzeki...

  • kati75

    3 November 2020, 21:12

    Niestety Monia😞

  • Monika M.

    3 November 2020, 21:07

    I... obrywa najmocniej:(

    od kati75
  • kati75

    3 November 2020, 19:25

    Niestety serce wyrywa się najprędzej🙂