Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

preludium

Stracę Cię wkrótce na zawsze
Na moment spojrzę w drugi kąt
Stracę uśmiechy i zgasnę
Jak świeczki
Nastanie wielki mrok
Stracę tak wiele
Nie zasnę
A gdzieś tam zmieni się tło
Usta będą już jasne
A dłonie Twe znikną
z mych rąk.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
  • onejka

    11 November 2020, 09:45

    Cholernie smutne i jednocześnie piękne tym smutkiem.

    od Sol 8, sprajtka, ~cygus^^