Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smak naszej konwersacji

Stosuję codziennie czułość
W każdym słowie, geście, wzroku
Szczyptą delikatnych "Tak" i "Nie"
Oswajam sobie Ciebie- Moje Życie, po trochu

Stroję się pół dnia, a może i więcej
We frywolne falbanki i koronki Języka
Nasza Mowa lubieżna i zawrotna
W warczeniu nawet też nieco słodka- wynika

W pomrukach nachalnych argumentów
Rzucamy się na siebie niczym lwy
Słychać jak chcesz przedrapać rozum pazurem
I w serce moje wbić kły

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
  • fyrfle

    9 October 2015, 23:05

    A i tak to naprawdę dzień zaczynamy od sikania...

  • nicola-57

    9 October 2015, 18:58

    Bdb