Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 15 October 2020

i'll never love again

stopy dotarły do kresu czasu
siedzę na ławce w betonowym mieście
zagryzam rano wypieczone milczenie

na białej korze brzozy
życie czarne znaki pisze
ucichł wiatr
gdy umarło serce

odszedł człowiek
który wypełniał powietrze

tylko księżyc przywykł
do widoku kościstej twarzy w kapturze

ślepną gwiazdy miasta

http://youtu.be/52nfjRzIaj8

135 878 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • Adnachiel

    17 October 2020, 15:21

    Kradnę to cudo i pozdrawiam jak zwykle serdecznie! :)

  • motylek96

    16 October 2020, 06:37

    Ojej... Bardzo dziękuję. Niebo odrazu się rozpogodziło. Jesteście niesamowici, 💙

  • Hares

    15 October 2020, 17:42

    Zmroził mnie ten kaptur, ale całość robi wrażenie. Brawo.

  • onejka

    15 October 2020, 17:01

    To się nazywa dobry gust 🙂 super , gratulacje Ewcia !

  • sprajtka

    14 October 2020, 22:25

    Gratulacje

  • onejka

    14 October 2020, 17:40

    Podzielam opinię maby - piękny wiersz Motylku. Szkoda, że nie mogę już dać gwiazdki