Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stopieni w jedność

stopieni w jedność
naturą świata
losu chichotem
podmuchem czasu

związani chęcią
bytu poznania
cierpień przeszłości
mocy kochania

związani węzłem
uczuć i chwili
puchar miłości
razem wypili

wędrują dzisiaj
ścieżkami losu
walcząc cierpliwie
z wiatrem chaosu

***
Dział: Liryki
***
ZM

20 855 wyświetleń
266 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    27 February 2016, 13:08

    ładnie