Menu
Gildia Pióra na Patronite

rymsztok

stoły
z powyłamywanymi łomem nogami
ćpuny
z powyżeranymi od dragów mózgami
lumpy
z napuchniętymi od alkoholu mordami
cuchnące tchórze
nie mające na samobójstwo odwagi

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!