Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stokrotka

Stokrotka- to kwiatek,
piękny jak ślicznotka,
Uśmiechnięta zawsze,
mająca myśli ciekawsze,
Od samego Diabła.

3463 wyświetlenia
49 tekstów
0 obserwujących
  • Sunelli

    11 September 2015, 01:28

    :)