Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stoję na granicy, granicy własnych marzeń i wspomnień. Spoglądam przez okno- widzę jesień, smutną i ponurą. Wychodzę na spacer. Kolejne kroki po wiejskiej uliczce, zaczyna padać. Idę dalej, szukam szczęścia- kiedyś znajdę. Idę..

3808 wyświetleń
61 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    23 October 2016, 22:35

    ważne, że nadziei nie tracisz. :)