Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stany emocjonalne cz.3

Stoję zamrożona
bezradnie obserwując
i choć w środku krzyczę,
na zewnątrz twarz niczym
skamieniała…

Czuję ogień, pali mnie
od wewnątrz,
silny płomień nienawiści,
żalu, bólu, zamrożona
stoję sama…

Tonę w płomieniu uczuć
bezradna - moje drugie imię,
Dzisiaj, jutro, zawsze
Wyciągam ręce, na twarzy
pojawia się grymas…

Nic zrobić nie mogę, choć
tak bym chciała,
niczym zamrożona
w ogniu targających
mną emocji...

56 120 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
  • 18 February 2014, 13:40

    Dziękuję, chyba :)
    Pozdrawiam

  • RozaR

    18 February 2014, 11:17

    Polecam dobre towarzystwo.

  • 18 February 2014, 05:36

    eee tam ładne to